Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


SERTÉSMÁJ GABONÁVAL

2013.07.02

Hozzávalók:

2 rész sertésmáj, 1 rész gabona (rizs, bulgur, szemes búza, köles...).

Elkészítés:

A gabonát bő vízben főzni kezdjük. Mikor félig puha, hozzáadjuk a májat, és felöntjük annyi forró vízzel, amennyi jól ellepi. Lassú tűzön puhára főzzük.

Kutyánk ízlésétől függ, hogy az étel levét mennyire párologtatjuk el. A mi kutyusunk nem szereti a bő lében tocsogó ételeket. Ha a tiéd szereti, folyamatosan pótold az elpárolgó folyadékot!

Az ételt langyosan vagy szobahőmérsékletre hűtve adjuk a kutyának.

Májat csak ritkán, 2-3 hetente adjunk a kutyának.

 

p1380641-dd.jpg

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.