Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


PULYKASZÍV ALMÁVAL

2013.09.01

Hozzávalók:

25 dkg pulykaszívhez 1 kis alma. Ha a kutya nem elhízott, adhatunk hozzá egy kávéskanál mézet is.

A mennyiségek a kutya nagyságától és korától függnek.

Az étel kiegészíthető még 1 rész gabonával (rizzsel, szemes búzával, bulgurral, kölessel...) is. 

 

Elkészítés:

A húst annyi vízben, amennyi jól ellepi, főzni kezdjük. (Ha gabonát teszünk bele, azt is ilyenkor, a főzés kezdetén adjuk hozzá, de akkor bőven öntsünk rá vizet.) Mikor megpuhult, beletesszük a feldarabolt almát, amivel már csak 2 percet főzzük.

Kutyánk ízlésétől függ, hogy az étel levét mennyire párologtatjuk el. A mi kutyusunk nem szereti a bő lében tocsogó ételeket. Ha a tiéd szereti, folyamatosan pótold, az elpárolgó folyadékot!

Az ételt langyosan vagy szobahőmérsékletre hűtve, esetleg mézzel ízesítve adjuk a kutyának.

 

p1420439-dd.jpg

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.