Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


PULYKASZÁRNY ÁRPÁVAL

2013.07.25

Hozzávalók:

3 rész pulykaszárny (a porcokkal, bőrrel együtt, de a csontokat főzés után távolítsuk el!), 1 rész árpagyöngy (vagy rizs).

A mennyiségek a kutya nagyságától és korától függnek.


Elkészítés:

A húst a gabonával annyi vízben, amennyi legalább duplán ellepi, főzni kezdjük. A gabonát nem kell szétfőzni, nem baj, ha kicsit roppanós marad. A csontokat végül távolítsuk el!

Kutyánk ízlésétől függ, hogy az étel levét mennyire párologtatjuk el. A mi kutyusunk nem szereti a bő lében tocsogó ételeket. Ha a tiéd szereti, folyamatosan pótold, az elpárolgó folyadékot!

Az ételt langyosan vagy szobahőmérsékletre hűtve adjuk a kutyának.

 

p1390276-dd.jpg

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.