Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MARHASZÍV PUFFASZTOTT GABONÁVAL

2013.08.07

Hozzávalók:

minden 25 dkg szívhez 1 evőkanál puffasztott gabona (rizs, búza, amaránt, tönkölybúza, barnarizs...) és 1 teáskanál apróra vágott zöldség (sárgarépa, petrezselyemgyökér...)

A mennyiség a kutya nagyságától és korától függ.


Elkészítés:

A nagyobb darabokra vágott szívet a zöldséggel annyi vízben, amennyi ellepi, főzni kezdjük. Mikor az étel megpuhult, levesszük a tűzről, és langyosra hűtjük. A húst kisebb darabokra vágjuk. Közvetlenül azelőtt, mielőtt az ételt a kutyának adnánk, rászórjuk a puffasztott gabonát. (Azért ekkor, mert így a gabona ropogós marad.)

Kutyánk ízlésétől függ, hogy az étel levét mennyire párologtatjuk el. A mi kutyusunk nem szereti a bő lében tocsogó ételeket. Ha a tiéd szereti, folyamatosan pótold az elpárolgó folyadékot!

 

p1400747-ddd.jpg

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.