Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


LIBAFARHÁT ZÚZÁVAL, SÜTŐTÖKKEL

2013.07.04

Hozzávalók:

minden 20 dkg libafarháthoz 10 dkg zúza és 10 dkg sütőtök.

A mennyiség a kutya nagyságától és korától függ.


Elkészítés:

A farhátat és a zúzát annyi vízben, amennyi bőven ellepi, főzni kezdjük. Mikor megpuhult, hozzáadjuk a sütőtököt. Még tíz percig főzzük.

Kutyánk ízlésétől függ, hogy az étel levét mennyire párologtatjuk el. A mi kutyusunk nem szereti a bő lében tocsogó ételeket. Ha a tiéd szereti, folyamatosan pótold az elpárolgó folyadékot!

A farhátból a hosszú, vékony bordacsontokat el kell távolítani. Ha kicsi a kutya, inkább csak a porcokat hagyjuk a húsban!

Az ételt langyosan vagy szobahőmérsékletre hűtve adjuk a kutyának.

 

p1380738-dd.jpg

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.