Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


LIBAAPRÓLÉK SZILVÁVAL

2013.07.02

Hozzávalók:

minden 25 dkg libaaprólékhoz 1 evőkanál zabpehely és 2-3 szem kimagozott aszalt szilva.

A mennyiség a kutya nagyságától és korától függ.


Elkészítés:

A húst annyi vízben, amennyi ellepi, főzni kezdjük. Mikor megpuhult, hozzáadjuk a zabpelyhet és a szilvát. Levesszük a tűzről, és lefedve állni hagyjuk. A húst kicsontozva, az ételt langyosan vagy szobahőmérsékletre hűtve adjuk a kutyának.

Kutyánk ízlésétől függ, hogy az étel levét mennyire párologtatjuk el. A mi kutyusunk nem szereti a bő lében tocsogó ételeket. Ha a tiéd szereti, folyamatosan pótold az elpárolgó folyadékot!

Kölyökkutyáknak az aprólékot ajánlatos apróra vágni, mert hajlamosak egyben lenyelni, aztán, ha túl nagyok a darabok, kihányni azokat.

 

p1380675-dd.jpg

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.