Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


LIBA CSEMEGEUBORKÁVAL

2013.09.18

Hozzávalók:

minden 25 dkg libához (a képen látható étel libaszárnyból és pecsenyelibamájból készült, de bármilyen aprólék jó hozzá) 1 kis csemegeuborka.

A mennyiség a kutya nagyságától és korától függ. A kutyusok gyakran szeretik a savanyú ízeket. De savanyságot csak ízesítésképpen, kis mennyiségben adjunk nekik!


Elkészítés:

A húst annyi vízben, amennyi bőven ellepi, megfőzzük. Langyosra hűtjük. Kicsontozzuk. Beleaprítjuk az uborkát, és így adjuk a kutyának.

Kutyánk ízlésétől függ, hogy az étel levét mennyire párologtatjuk el. A mi kutyusunk nem szereti a bő lében tocsogó ételeket. Ha a tiéd szereti, folyamatosan pótold az elpárolgó folyadékot! Ha a kutya szereti, valamilyen gabonafélét is főzhetünk a húshoz.

A húsból ajánlatos a csontokat eltávolítani. Inkább csak a porcokat hagyjuk benne!

Májat csak ritkán, 2-3 hetente adjunk a kutyának.

 

p1430197-ddd.jpg

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.