Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


KACSASZÍV RÉPÁVAL ÉS ALMÁVAL

2013.11.05

Hozzávalók:

minden 30 dkg szívhez 1 sárgarépa, 1 alma, 1 evőkanál napraforgómag (kihagyható).

A mennyiség a kutya nagyságától és korától függ.


Elkészítés:

A szívet annyi vízben, amennyi ellepi, puhára főzzük. A répát és almát kis darabokra vágjuk vagy lereszeljük. A szívhez adjuk, még egy percig főzzük, majd a letakart edényben hagyjuk langyosra hűlni.Mielőtt a kutyának adnánk, rászórjuk a magvakat.

Latyakos, esős, hideg időben érdemes meglocsolni az ételt egy kávéskanál mézzel, mert a méz kitűnő immunerősítő.

Kisebb kutyáknak a szívet daraboljuk fel!

Kutyánk ízlésétől függ, hogy az étel levét mennyire párologtatjuk el. A mi kutyusunk nem szereti a bő lében tocsogó ételeket. Ha a tiéd szereti, folyamatosan pótold az elpárolgó folyadékot!

A répát és almát a mi kutyánk szívesebben eszi meg, ha reszelve a hús szaftját alkotják. Ha a te kutyád szereti a zöldséget és gyümölcsöt, nem kell reszelni.

 

p1450887-dd.jpg


 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.