Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


HÚSGOLYÓ

2014.01.27

Hozzávalók:

25  dkg darált marha- vagy disznóhúshoz 1 tojás, 1 evőkanál zsemlemorzsa vagy 2 evőkanál főtt rizs vagy gabona, 1 evőkanál tejföl, 1 evőkanál reszelt sajt. Esetleg még 1-2 evőkanál apróra vágott máj.

A mennyiségek a kutya nagyságától és korától függnek.


Elkészítés:

A húst összekeverjük a tojással, a zsemlemorzsával / gabonával és a májjal. A masszából vizes kézzel formázott golyókat éppen csak gyöngyözve forró vízben kifőzzük.
A kész húsgolyókat tejföllel és reszelt sajttal tálaljuk.

Az ételt langyosan vagy szobahőmérsékletre hűtve adjuk a kutyának

Apróra vágott párolt zöldséget is dolgozhatunk a húsba.

Májat csak ritkán, 2-3 hetente adjunk a kutyának.

  

p1490202-dd.jpg

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.