Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


HALFILÉ RÉPÁVAL

2014.10.29

Hozzávalók:

25 dkg szálkamentes tengeri hal, 1 sárgarépa, 1 teáskanál zsiradék (étolaj, zsír), esetleg 1-2 csepp citromlé.

A mennyiségek a kutya nagyságától és korától függnek.


Elkészítés:

A halat falatnyi kockákra vágjuk, és kis lángon kevergetve megpirítjuk. Hozzáadjuk a reszelt répát, megkeverjük, majd levesszük a tűzről. Miután langyosra hűlt, 1-2 csepp citromlével ízesíthetjük.

Az ételt langyosan vagy szobahőmérsékletre hűtve adjuk a kutyának.

Nagyobb étvágyú kutyának keverhetünk az ételbe párolt rizst vagy más gabonát is.

 

p1630101-dd.jpg

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.