Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


CSIRKEMÁJ RIZZSEL

2013.06.28

Hozzávalók:

2 rész csirkemáj, 1 rész rizs.

Elkészítés:

A rizst hagyományos módon, bő vízben főzni kezdjük. Mikor félig puha, hozzáadjuk a májat, és felöntjük annyi forró vízzel, amennyi ellepi. Lassú tűzön puhára főzzük.

Kutyánk ízlésétől függ, hogy az étel levét mennyire párologtatjuk el. A mi kutyusunk nem szereti a bő lében tocsogó ételeket. Ha a tiéd szereti, folyamatosan pótold az elpárolgó folyadékot!

Az ételt langyosan vagy szobahőmérsékletre hűtve adjuk a kutyának.

Egyes kutyák allergiásak az "iparilag előállított" csirkehúsra. Ha a kutyánk a csirkehús fogyasztása után vakaródzik vagy bőrelváltozások jelnnek meg rajta, forduljunk állatorvoshoz!

Májat csak ritkán, 2-3 hetente adjunk a kutyának.

 

p1380324-dd.jpg

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.