Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


BIRKA ALMÁVAL

2015.02.02

Hozzávalók:

25 dkg birkahúshoz 1 kis alma.

Az étel kiegészíthető főtt gabonával (barnarizzsel, bulgurral, kölessel...) is. Főleg téli időszakban adhatunk hozzá tálaláskor egy kávéskanál mézet.

A mennyiségek a kutya nagyságától és korától függnek.

 

Elkészítés:

A húst kisebb darabokra vágjuk (vagy vágatjuk a hentessel). Sütőpapírral bélelt magasabb falú tepsibe vagy sütőtálba szórjuk, lefedjük, és 180 fokon 45 percig sütjük. Ezután fedő nélkül még 10 percig pirítjuk. Miután kivettük a sütőből, beleszórjuk a feldarabolt almát. Langyosan vagy szobahőmérsékletre hűtve, esetleg mézzel ízesítve adjuk a kutyának.

 

p1640698-dd.jpg

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.